Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament general la data de Mar Aug 13, 2013 8:43 am

Wanse
avatar

Administrator
Administrator
Regulament


1. Continutul mesajelor si subiectelor
RealSupport nu tolereaza materialele pornografice destinate adultilor, pirateria, drogurile, torentele sau orice alt continut care incalca legea. Orice membru care posteaza un astfel de continut va primi un warn serios. Daca sunt mai multe postari de acest gen, autorul va fi exclus pe adresa IP si pe cont.
Limbajul vulgar nu este tolerat, utilizatori care poarta un astfel de limbaj pot primi warn sau chiar ban. Noi nu avem nevoie de membri care sa nu poata purta o discutie decenta.

2. Titlul subiectelor
Titlul subiectului trebuie sa fie unul explict, care are legatura cu continutul subiectului. Titlurile de gen "Ajutor", "Help", "Problema", nu sunt tolerate. Mai sunt si exceptii la membri care sunt inregistraţi recent, acestia dupa 12 zile de la inregistrare vor putea fi sanctionati.

3. Publicitate pe forum
Publicitatea este permisa doar in locurile speciale, in niciun caz in alte sectiuni ale forumului. Astfel de activitati pot duce la sanctionare, daca sunt mai multe topicuri de tip reclama.

4. Boldul si culorile
Bold-ul si culorile sunt rezervate pentru membrii staff. In schimb puteti utiliza subliniere , italic sau taiat pentru a evidentia un anumit subiect. Nu abuzati de acest drept!

5. Mesaje tip spam
Mesajele tip spam si la un numar mare poate duce la sanctionarea membrului respectiv. Mesajele postate trebuie sa fie diferite si nu de acelasi fel. Astfel de mesaje le consideram ca fiind spam.

6. Limba forumului
Limba de baza a forumului este limba romana. Toate subiectele; tutorialele; anunturile; comentariile vor fi realizate în limba romana. In cazul in care nu cunoastesti limba romana, puteti utiliza limba engleza. ( If you do not know Romanian, you can use only English.)Numai bine,
Echipa RealSupport

http://realsupport.forumz.ro

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

 
  • creează un forum | © PunBB | Forum gratuit de suport | Contact | Semnaleaza un abuz | Poti avea un blog